aboutUS
aboutUS
aboutUS
liyane

kasus tahan lama

  • Pira Beban Kantong Akeh?

    09, 21-08
    Kantong massal, uga dikenal minangka tas jumbo, karung super, tas gedhe, wis digunakake pirang-pirang taun suwene. Dheweke umume digunakake ing macem-macem industri lan nggawa mupangat sing luar biasa. Nalika wong milih ...
  • Napa FIBC digunakake?

    11, 21-08
    Kantong akeh FIBC (Kontainer Massal Fleksibel) digawe saka serat plastik tenunan-biasane dikenal minangka polipropilena sing duwe akeh kaluwihan kaya kekuwatan sing luar biasa, ...
  • Kantong FIBC kanthi macem-macem jinis lapisan PE

    11, 21-08
    Lapisan polietilen, biasane diarani lapisan poli, yaiku pelapis plastik fleksibel sing dirancang khusus supaya cocog karo kontainer ...
  • What are SWL and SF for FIBCs

    Apa SWL lan SF kanggo FIBCs

    08, 21-09
    Wong kudu serius amarga ciloko ing papan kerja. Cedera lan penyakit ing papan sing ora fatal karo karyawan ditindakake saben dina ing saindenging jagad. Untunge, ing industri sing nggunakake FIBC ...

langgeng warta

  • 0821-09

    Apa SWL lan SF kanggo FIBCs

    Wong kudu serius amarga ciloko ing papan kerja. Cedera lan penyakit ing papan sing ora fatal karo karyawan ditindakake saben dina ing saindenging jagad. Untunge, ing industri sing nggunakake FIBC ...
  • 1121-08

    Kantong FIBC kanthi macem-macem jinis lapisan PE

    Lapisan polietilen, biasane diarani lapisan poli, yaiku pelapis plastik fleksibel sing dirancang khusus supaya cocog karo kontainer ...