Katrangan singkat:

1 & 2 tas FIBC daur ulang

Siji utawa rong tas FIBC digawe nganggo kain tubular lan kain panel ngisor uga titik angkat siji utawa dobel integral ing sisih ndhuwur kain tubulus. Amarga ora ana jahitan vertikal, njamin asil anti-asor lan anti bocor sing luwih apik. Titik ngangkat ndhuwur bisa dibungkus nganggo lengen klambi kanthi warna-warna supaya gampang dikenali produk.

Yen dibandhingake karo 4 bag gedhe sing nduwe desain sing padha, bobote tas bisa dikurangi nganti 20% sing nggawa rasio kinerja biaya sing luwih apik.

Siji utawa rong tas gelembung cocog kanggo ngangkat derek nganggo pancing. Siji utawa luwih akeh tas bisa diangkat sekaligus dibandhingake karo 4 tas massal umum sing biasane dibutuhake forklift lan mung siji tas ditangani kanggo siji wektu.

Kantong massal 1 & 2 umum digunakake kanggo ngeterake bahan akeh sing dimuat antara 500kg lan 2000kgs. Iki minangka solusi penanganan akeh biaya sing efektif kanggo ngisi, ngangkut lan nyimpen macem-macem jinis produk massal, kayata pakan kewan, resin plastik, bahan kimia, mineral, semen, pari-parian dll.

Tas massal 1 & 2 bisa ditangani kanthi ngisi manual uga sistem ngisi otomatis kanthi jinis rolling


Detail Produk

Tag Produk

1 & 2 tas FIBC daur ulang

Siji utawa rong tas FIBC digawe nganggo kain tubular lan kain panel ngisor uga titik angkat siji utawa dobel integral ing sisih ndhuwur kain tubulus. Amarga ora ana jahitan vertikal, njamin asil anti-asor lan anti bocor sing luwih apik. Titik ngangkat ndhuwur bisa dibungkus nganggo lengen klambi kanthi warna-warna supaya gampang dikenali produk.
Yen dibandhingake karo 4 bag gedhe sing nduwe desain sing padha, bobote tas bisa dikurangi nganti 20% sing nggawa rasio kinerja biaya sing luwih apik.
Siji utawa rong tas gelembung cocog kanggo ngangkat derek nganggo pancing. Siji utawa luwih akeh tas bisa diangkat sekaligus dibandhingake karo 4 tas massal umum sing biasane dibutuhake forklift lan mung siji tas ditangani kanggo siji wektu.
Kantong massal 1 & 2 umum digunakake kanggo ngeterake bahan akeh sing dimuat antara 500kg lan 2000kgs. Iki minangka solusi penanganan akeh biaya sing efektif kanggo ngisi, ngangkut lan nyimpen macem-macem jinis produk massal, kayata pakan kewan, resin plastik, bahan kimia, mineral, semen, pari-parian dll.
Tas massal 1 & 2 bisa ditangani kanthi ngisi manual uga sistem ngisi otomatis kanthi jinis rolling

Spesifikasi FIBC 1 utawa 2 loop

• Kain awak: 140gsm nganti 240gsm kanthi polipropilena prawan 100%, dirawat UV,
• Isi ndhuwur: ndhuwur spout, ndhuwur duffle, ndhuwur mbukak kasedhiya ing pilihan;
• Mbuwang ngisor: pucuk ngisor, ngisor kosong bisa dipilih;
• Iiner dipasang kanggo njamin proteksi kelembapan tambahan
• 1-3 taun anti-penuaan isih ana
• Tipe kemasan: 100 pcs saben nampan

Keuntungan saka tas Jumbo 1 & 2 gelung

1. Luwih gampang nangani luwih akeh tas
2. Bobot kurang sithik dibandhingake karo 4 desain daur ulang
3. Efek efektif saka 4 tas daur ulang tradisional
4. Kekuwatan sing luwih dhuwur
5. Identifikasi luwih gampang nganggo lengen klambi sing warped ing daur ulang


  • Sabanjure:
  • Sedurunge:

  • Kirim pesen menyang kita: