Profil Perusahaan

Qingdao Wode Plastic Packing Co., Ltd, sing didegake ing taun 2001, dikenal minangka pabrikan Multilayer Container Bulanan (FIBC) profesional ing sisih lor China. Dumunung ing zona pangembangan Gaoxin ing Jimo, China, sing jembaré 16.000 meter persegi lan nduwe 150 karyawan, kalebu 20 staf teknis, sing output taunan 1,5 yuta tas massal kelas menengah lan kelas dhuwur.

+

Madeg ing taun 2001

Area tanduran

W

Kantong Akeh.

+

Pegawe

Napa Pilih Kita

WODE Packing wis dadi pabrikan utama lan panyedhiya tas massal luwih saka 20 taun ing China.
Tim kita bakal bisa nggarap sampeyan kanggo nggawe kabutuhan sing disesuaikan, nggedhekake anggaran, lan njamin wektu pengiriman wektu.
Luwih saka 20 taun pembangunan, WODE Packing wis nggawe lini produksi lengkap kalebu ekstrusi, tenun, laminasi, pemotongan, pencetakan, anyaman, jahitan, inspeksi, pengepakan lan panyimpenan. Prosedur pengendalian kualitas lan perlindungan ramah lingkungan wis ditindakake sajrone proses produksi.

Pelanggan Secara Global

WODE Packing darmabakti kanggo nawakake produk kanthi kualitas lan layanan paling apik kanggo klien global. Pelanggan wis ngliputi luwih saka 10 negara kalebu Amerika, Jepang, Jerman, Korea lan China. Akeh wong sing wis kerja sama karo kita luwih saka 10 taun.

Layanan

WODE Packing wis nyiyapake layanan sajrone pra-sales, in-sales lan after-sales kanthi ngetrapake prinsip prioritas utama perawatan pelanggan.

Aplikasi Produk

Sawise dikembangake pirang-pirang dekade, WODE Packing bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem jinis tas gedhe, kayata tas U-panel, tas massal 4 panel baffle, tas massal bunder, tas massal anti-penuaan, tas massal anti-statis, tas massal konduktif, berventilasi tas massal, tas massal PBB dll. Minangka pabrikan lan eksportir, WODE Packing bisa ngasilake gaya apa wae kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan sing beda.
Kantong kita wis digunakake kanggo macem-macem industri kalebu kimia lan pupuk, pertanian, mineral, biji-bijian panganan, pakan, rempah-rempah, resin, polimer, semen, pasir & lemah lan industri daur ulang.

Sertifikasi

WODE Packing disertifikasi dening ISO9001, SGS lan UN.