Katrangan singkat:

Baffle FIBC tas

Kantong baffle dibangun kanthi baffle pojok kanggo njaga bentuk persegi dowo utawa kothak sawise diisi lan sajrone transportasi lan ing panyimpenan. Baffle pojok digawe supaya bahan sing diisi mbukak kanthi lancar menyang kabeh arah, nanging bisa nyegah tas saka proses kasebut. Dibandhingake karo tas non-baffle, ngirit ruang panyimpenan lan nyuda biaya transportasi nganti 30%. Dadi pilihan sing cocog yen sampeyan pengin nyimpen FIBC kasebut sing dimuat ing papan sing winates. Tas baffled bisa digawe supaya pas karo palet, utamane ing pengiriman kontainer, nalika njaga bentuk sing asline. Thei bisa digunakake kanggo ngeterake bahan kimia, mineral, pari-parian lan barang-barang liyane kanthi cara ekonomi lan aman.

Ana macem-macem jinis tas akeh FIBC lan sampeyan bisa milih tas sing pas adhedhasar materi lan aplikasi. Telung FIBC paling populer yaiku tas jumbo 4 panel, tas jumbo U-panel lan tas jumbo bunder. Kabeh bisa dijahit nganggo baffle ing njero bentuk sing pasagi nalika diisi karo bahan akeh supaya luwih gampang disimpen lan diangkut.


Detail Produk

Tag Produk

Baffle FIBC tas

Kantong FIBC baffle dibangun nganggo baffle pojok kanggo njaga bentuk persegi dowo utawa persegi yen diisi sajrone transportasi lan ing panyimpenan. Baffle pojok digawe supaya bahan sing diisi mbukak kanthi lancar menyang kabeh arah, nanging bisa nyegah tas saka proses kasebut. Dibandhingake karo tas non-baffle, ngirit ruang panyimpenan lan nyuda biaya transportasi nganti 30%. Dadi pilihan sing cocog yen sampeyan pengin nyimpen FIBC kasebut sing dimuat ing papan sing winates. Kantong baffled bisa digawe supaya pas karo palet, utamane ing pengiriman kontainer, kanthi njaga bentuk sing asline. Iki bisa digunakake kanggo ngeterake bahan kimia, mineral, biji-bijian lan barang-barang liyane kanthi cara ekonomi lan aman.
Ana macem-macem jinis tas akeh FIBC lan sampeyan bisa milih tas sing pas adhedhasar materi lan aplikasi. Telung FIBC paling populer yaiku tas jumbo 4 panel, tas jumbo U-panel lan tas jumbo bunder. Kabeh bisa dijahit nganggo baffle ing njero bentuk sing pasagi nalika diisi karo bahan akeh supaya luwih gampang disimpen lan diangkut.

Spesifikasi FIBC Baffle

• FIBC bisa dadi 4 panel, U-panel utawa konstruksi pipa.
• Kain awak: 140gsm nganti 240gsm kanthi polipropilena prawan 100%, perawatan UV, tahan debu, tahan banyu ana ing pilihan;
• Isi ndhuwur: ndhuwur spout, ndhuwur duffle, ndhuwur mbukak kasedhiya ing pilihan;
• Mbuwang ngisor: pucuk ngisor, ngisor kosong bisa dipilih;
• Loop jahitan sisih utawa loop pojok salib kasedhiya ing pilihan
• Nyaring nyaring ing lapisan nganggo tali pengisi kasedhiya ing pilihan
• 1-3 taun anti-penuaan isih ana
• Jahitan Tionghoa, jahitan rantai dobel, jahitan over-lock kasedhiya ing pilihan
• Optimisasi pengiriman / kontainer maksimal

Apa sampeyan butuh tas massal nganggo baffle?

Iku gumantung karo produk lan aplikasi sampeyan. Biasane, kantong akeh baffle asring digunakake kanggo bahan sing apik ing industri kimia lan panganan. Ana sawetara kaluwihan kalebu:
1. Gampang numpuk lan nyimpen
2. Tambah stabil struktural
3. Penanganan lan transportasi sing luwih gampang
4.Luwih aman


  • Sabanjure:
  • Sedurunge:

  • Kirim pesen menyang kita: