Katrangan singkat:

Tas FIBC bunder

Tas FIBC tubular dibangun nganggo kain tubulus awak sing dijahit nganggo panel kain ndhuwur lan ngisor uga 4 puteran angkat. Desain bunder cocog kanggo pilihan linerless kanggo bahan sing apik, kayata gandum, pati, utawa tepung ing industri panganan uga industri kimia, pertanian, mineral & konstruksi kanthi beban nganti 2000kgs. Konstruksi bunder ngilangi lapisan sisih, ngasilake bukti saringan lan anti-lembab sing luwih apik dibandhingake karo 2 panel utawa 4 panel FIBC. Desain loop nyebarake supaya gampang akses angkat garpu.

Kantong pipa bakal wujud cyclical sawise mbukak bahan akeh, yen dilengkapi baffles, bakal njaga bentuk alun-alun.

Ngisi Ndhuwur, ngeculake ngisor, ngangkat daur ulang lan aksesoris awak bisa ukuran lan bentuke adhedhasar panjaluk pelanggan.

Kanthi polypropylene tenunan prawan, tas massal bisa diproduksi 5: 1 utawa 6: 1 nganti SWL miturut GB / T10454-2000 lan EN ISO 21898: 2005


Detail Produk

Tag Produk

Tas FIBC tubular

Tas FIBC tubular dibangun nganggo kain tubulus awak sing dijahit nganggo panel kain ndhuwur lan ngisor uga 4 puteran angkat. Desain bunder cocog kanggo pilihan linerless kanggo bahan sing apik, kayata gandum, pati, utawa tepung ing industri panganan uga industri kimia, pertanian, mineral & konstruksi kanthi beban nganti 2000kgs. Konstruksi bunder ngilangi lapisan sisih, nggawa bukti saringan lan asil anti-lembab sing luwih apik dibandhingake karo panel U utawa 4 panel FIBCs. Desain loop nyebarake supaya gampang akses angkat garpu.
Kantong pipa bakal wujud cyclical sawise mbukak bahan akeh, yen dilengkapi baffles, bakal njaga bentuk alun-alun.
Ngisi Ndhuwur, ngeculake ngisor, ngangkat daur ulang lan aksesoris awak bisa ukuran lan bentuke adhedhasar panjaluk pelanggan.
Kanthi polypropylene tenunan prawan, tas massal bisa diproduksi 5: 1 utawa 6: 1 nganti SWL miturut GB / T10454-2000 lan EN ISO 21898: 2005

Spesifikasi FIBC Tubular

• Kain awak: 160gsm nganti 240gsm kanthi polipropilena prawan 100%, perawatan UV, dilapisi, tulangan kain vertikal bisa dipilih;
• Isi ndhuwur: ndhuwur spout, ndhuwur duffle top ndhuwur rok), ndhuwur mbukak kasedhiya ing pilihan;
• Mbuwang ngisor: ngisor pucuk, ngisor polos, ngisor rok ana ing pilihan;
• Lapisan njero tubulus sisih ndhuwur sing mbukak, lapisan garis gulu ing jero botol, lan liner njero bentuk bisa dipilih
• 1-3 taun anti-penuaan isih ana
• Loop salib-sudhut, puteran sabuk kebak wis ora bisa digunakake
• Paket ing tray ing pilihan

Napa FIBC bunder luwih apik nganggo baffle

Kain awak tubular, yen diisi tas bunder bakal bunder ing kabeh pinggiran kanthi bentuk kothak sing ilang. Nanging, baffle sing panel kain ekstra sing dijahit ing papat sudhut tas bakal ngidini tas luwih apik kanggo njaga bentuk alun-alun utawa persegi dowo nalika diisi karo bahan akeh, supaya luwih gampang disimpen utawa diangkut.


  • Sabanjure:
  • Sedurunge:

  • Kirim pesen menyang kita: