Lapisan poliethelin, biasane diarani lapisan poli, yaiku pelapis plastik fleksibel sing dirancang khusus supaya cocog karo kontainer gedhe (FIBC utawa kantong massal) sing fleksibel. Nanggulangi bahan Sensitif lan bahan kimia asring nggawe kabutuhan perlindungan kaping pindho. Lapisan poli ditrapake ing kahanan apa wae kanthi produk akeh sing sensitif. Lapisan poli bisa mbantu nglindhungi tas akeh lan produk ing njero. Utamane migunani kanggo ngeterake bubuk sing ditemokake lan ana kontaminasi. Keuntungan tas massal sing dipasang karo liner poli kalebu alangan oksigen, alangan kelembapan, resistensi kimia, sifat anti-statis, tahan panas lan kekuatan liyane lan liya-liyane liner FIBC bisa dilebokake menyang tas massal utawa bisa digawe nganggo tab lampiran sing ngidini lapisan kasebut kanggo dijahit, diikat utawa ditempelake ing tas.
Papat jinis liner poli tas sing paling umum yaiku:
· Lapisan Lay-Flat: Bentuk bentuke silinder, mbukak ing sisih ndhuwur, lan sisih ngisor asring disegel panas
· Lapisan gulu botol: Lapisan gulu botol dirancang khusus supaya cocog karo tas njaba kalebu pucuk ndhuwur lan ngisor
· Lapisan Form-Fit: Lapisan fit-form dirancang khusus supaya pas karo tas njaba kalebu pucuk ndhuwur lan ngisor
· Baffle –inside Liner: Liner baffle bentuk dipasang ing FIBC lan nggunakake baffle internal kanggo njaga bentuk alun lan nyegah bulging tas
Kantong FIBC kanthi poli liner digunakake ing macem-macem industri lan aplikasi sing digunakake FIBC, utamane industri panganan lan industri farmasi sing produk kasebut sensitif. Iki bisa dipasang kanthi gampang karo FIBC kanggo nyedhiyakake lapisan protèktif ekstra kanggo produk lan tas massal tumrap kelembapan lan kontaminasi.


Wektu kiriman: Aug-11-2021