Kantong massal, uga dikenal minangka tas jumbo, karung super, tas gedhe, wis digunakake pirang-pirang taun suwene. Dheweke umume digunakake ing macem-macem industri lan nggawa mupangat sing luar biasa.

Nalika wong milih tas akeh, dheweke kudu ngerteni cara ngetung kapasitas tas kanggo nyukupi panjaluk. Kapasitas tas massal nuduhake jumlah bahan sing bisa diunduh. Nggunakake tas gedhe kanggo ngeterake lan nyimpen wedhi, beton, panganan utawa bahan liyane, sampeyan kudu ngerti kapasitas tas sing ngandhakake volume bahane pas. Biasane, 1 tas akeh meter kubik bisa dianggep ukuran standar tas.

Umumé, volume kanthong massal ngetutake rumus dhasar sing volume padha karo dawa kaping jembaré kaping dhuwur. Ing formula iki, kanthong 1 meter kaping 1 meter kaping 1 meter bisa ngemot udakara 1 meter kubik. Kaya sing dingerteni, tas kanthi volume sing luwih cilik utawa luwih gedhe bisa ngemot kapasitas produk sing kurang utawa luwih.

Cara paling apik kanggo ngatur ukuran tas akeh yaiku nyetel dhuwur, dawa 0.9meter dawa standar 0.9meter, sing ngidini tas jumbo non-baffle bisa dipasang ing palet standar. Nambah ukuran dawa lan jembaré bakal nggawe tas akeh banget kanggo umume palet, nanging nambah ukuran bisa mbantu nambah kapasitas tas nalika tas tetep trep kanggo toko lan transportasi palet.

Kanggo nggunakake tas massal kanthi aman kanggo bisnis sampeyan, sampeyan kudu ngerti SWL (safety safety load), sing artine mbedakake kapasitas bahan volumetrik bisa dilebokake ing tas massal. FIBC sing beda-beda duwe bobot muat maksimum sing beda lan watesan dimensi sing aman. Konsultasi karo tim teknis profesional kanggo ngrembug babagan ukuran tas gedhe sing dibutuhake.


Wektu kiriman: Agustus-09-2021