Wong kudu serius amarga ciloko ing papan kerja. Cedera lan penyakit ing papan sing ora fatal karo karyawan ditindakake saben dina ing saindenging jagad. Untunge, ing industri sing nggunakake FIBC, uga dikenal minangka tas massal, tas gedhe kanthi SWL bisa mbantu nyuda tingkat cilaka ing papan kerja.

SWL (beban kerja aman) FIBC minangka kapasitas nggawa aman maksimum. Contone, 1000kgs SWL tegese kapasitas nggawa aman maksimum yaiku 1000kgs.

SF (faktor keamanan) FIBC biasane 5: 1 utawa malah 6: 1. Khusus kanggo tas massal PBB, SF 5: 1 minangka salah sawijining syarat sing dibutuhake.

Pabrikan nggunakake tes beban puncak kanggo nemtokake SF. Sajrone tes beban paling dhuwur, tas gedhe kanthi SF 5: 1 kudu tahan nganti kaping 5 SWL sawise liwat 30 siklus 2 kali SWL. Contone, yen SWL yaiku 1000kgs, tas massal bakal lulus tes mung yen tekanan nganti 5000kgs, banjur ngalami tes siklik kanthi tekanan 2000kgs kaping 30.

Kangge, tas massal kanthi SF 6: 1 langkung kaku. Sampeyan kudu bisa nahan nganti 6 kaping SWL sawise liwat 70 siklus 3 kali SWL. Ing kahanan iki, yen SWL uga 1000kgs, tas massal bakal lulus tes nalika tekanan nganti 6000kgs, banjur ngalami tes siklik kanthi 3000kgs tekanan 70 kali.

SWL minangka bagean penting kanggo nggawe papan kerja tanpa bebaya. Perlu dingerteni manawa para pekerja kudu manut SWL sajrone operasi kalebu ngisi, ngeculake, transportasi lan nyimpen.

What are SWL and SF for FIBCs

Wektu kiriman: Sep-08-2021