Kantong akeh FIBC (Container Bulk Penengah Fleksibel) digawe saka serat plastik tenunan-umume dikenal minangka polipropilena sing duwe akeh kaluwihan kaya kekuwatan, daya tahan, resistensi, fleksibilitas lan daur ulang sing luar biasa.

Kantong Jumbo dikarepake banget amarga macem-macem industri sing gumantung karo kemampuane kanggo ngeterake produk bubuk, serpihan, pelet, lan granula kanthi aman lan efisien. Ringan kain tenunan PP nggawe tas sing gampang digunakake lan gampang digunaake. Wiwit produksi panganan lan tetanen nganti pabrikan, penanganan lan transportasi bahan kimia, tas akeh FIBC luwih gampang ngeterake macem-macem produk.

FIBC mbutuhake cara mekanik kaya forklift utawa crane kanggo ngisi, ngeculake lan ngeterake, sing tegese kurang nangani manual dening buruh lan sawetara cedera. Kangge, FIBCs bisa mbantu nyuda biaya tenaga kerja dibandhingake karo kantong plastik utawa kantong kertas.
FIBC kanthi ukuran sing cukup bisa ditumpuk luwih dhuwur tinimbang tas sing luwih cilik, nggedhekake panggunaan gudang lan wadhah pengiriman.

FIBC ing macem-macem negara duwe standar implementasi sing beda
Sawise pirang-pirang dekade pengembangan industri FIBC, saben negara duwe aturan kanggo tundhuk.
Standar FIBC ing China yaiku GB / T10454-2000
Standar FIBC ing Jepang yaiku JISZ1651-1988
Standar FIBC ing Inggris yaiku BS6382
Standar FIBC ing Australia yaiku AS3668-1989
Standar FIBC ing Eropa yaiku EN1898-2000 lan EN277-1995

Kantong massal fleksibel iki cocog amarga gampang diisi, diunggah, ditahan nganggo forklift utawa crane lan transportasi. Desain unik ora mung kanggo tumpukan sing apik; Tas massal FIBC luwih aman tinimbang jinis metode pengiriman liyane. Ing kategori tas akeh FIBC, ana macem-macem klasifikasi kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu.


Wektu kiriman: Aug-11-2021