• What are SWL and SF for FIBCs

    Apa SWL lan SF kanggo FIBCs

    Wong kudu serius amarga ciloko ing papan kerja. Cedera lan penyakit ing papan sing ora fatal karo karyawan ditindakake saben dina ing saindenging jagad. Untunge, ing industri sing nggunakake FIBC, uga dikenal minangka tas massal, tas gedhe kanthi SWL bisa mbantu nyuda tingkat cilaka ing papan kerja ...
    Waca liyane
  • Napa FIBC digunakake?

    Kantong akeh FIBC (Container Bulk Penengah Fleksibel) digawe saka serat plastik tenunan-umume dikenal minangka polipropilena sing duwe akeh kaluwihan kaya kekuwatan, daya tahan, resistensi, fleksibilitas lan daur ulang sing luar biasa. Kantong Jumbo pancen dikarepake amarga ...
    Waca liyane
  • Pira Beban Kantong Akeh?

    Kantong massal, uga dikenal minangka tas jumbo, karung super, tas gedhe, wis digunakake pirang-pirang taun suwene. Dheweke umume digunakake ing macem-macem industri lan nggawa mupangat sing luar biasa. Nalika wong milih tas akeh, dheweke kudu ngerteni cara ngetung kapasitas tas kanggo nyukupi panjaluk. A bul ...
    Waca liyane