• Kantong FIBC kanthi macem-macem jinis lapisan PE

    Lapisan poliethelin, biasane diarani lapisan poli, yaiku pelapis plastik fleksibel sing dirancang khusus supaya cocog karo kontainer gedhe (FIBC utawa kantong massal) sing fleksibel. Nanggulangi bahan Sensitif lan bahan kimia asring nggawe kabutuhan perlindungan kaping pindho. Poli ...
    Waca liyane