• International standard FIBC tonnage bags

    Tas ton FIBC standar internasional

    Kantong Ton FIBC:

    Kantong ton, uga dikenal minangka tas barang sing fleksibel, tas wadhah, tas luar angkasa, lan liya-liyane, minangka kontainer massal ukuran medium, yaiku sejenis alat unit kontainer, kanthi crane utawa forklift, bisa nyadari transportasi kontainer.

  • Polypropylene U-shape FIBC bulk bags

    Tas akeh FIBC bentuk Polypropylene U

    Tas FIBC panel U:

    Kantong FIBC panel U dibangun nganggo telung panel kain awak, sing paling dawa bentuk ing ngisor lan loro kosok baline sisih lan loro panel tambahan dijahit dadi loro liyane kosok baline sisih kanggo duwe bentuk U pungkasane. Kantong U-panel bakal njaga bentuk persegi sawise ngemot bahan akeh, luwih apik karo baffle.

    Konstruksi panel U biasane nganggo puteran jahitan sisih apik banget kanggo ngemot macem-macem produk lan duwe kapasitas ngangkat sing luar biasa. It yaiku a desain sing misuwur banget kanggo produk sing padhet. Kantong akeh panel U kasedhiya kanggo ngeterake bubuk, pelet, granular lan serpihan kanthi bobot bobote antara 500 nganti 3000kgs.

    Ngisi Ndhuwur, ngeculake ngisor, ngangkat daur ulang lan aksesoris awak bisa ukuran lan bentuke adhedhasar panjaluk pelanggan.

    Karo prawan tenunan polipropilena, tas akeh bisa diprodhuksi minangka 5: 1 utawa 6: 1 nganti SWL miturut GB / T10454-2000 lan EN ISO 21898: 2005

  • Cross corner loops tubular FIBC jumbo bags

    Loop salib sudhut tas jumbo FIBC tubular

    Tas FIBC bunder:

    Tas FIBC tubular dibangun nganggo kain tubulus awak sing dijahit nganggo panel kain ndhuwur lan ngisor uga 4 puteran angkat. Desain bunder cocog kanggo pilihan linerless kanggo bahan sing apik, kayata gandum, pati, utawa tepung ing industri panganan uga industri kimia, pertanian, mineral & konstruksi kanthi beban nganti 2000kgs. Konstruksi bunder ngilangi lapisan sisih, ngasilake bukti saringan lan anti-lembab sing luwih apik dibandhingake karo 2 panel utawa 4 panel FIBC. Desain loop nyebarake supaya gampang akses angkat garpu.

    Kantong pipa bakal wujud cyclical sawise mbukak bahan akeh, yen dilengkapi baffles, bakal njaga bentuk alun-alun.

    Ngisi Ndhuwur, ngeculake ngisor, ngangkat daur ulang lan aksesoris awak bisa ukuran lan bentuke adhedhasar panjaluk pelanggan.

    Kanthi polypropylene tenunan prawan, tas massal bisa diproduksi 5: 1 utawa 6: 1 nganti SWL miturut GB / T10454-2000 lan EN ISO 21898: 2005

  • Inner baffle FIBC bulk sacks with pallet transportatio

    Kanking batin FIBC batin nganggo transportatio palet

    Kantong FIBC baffle:

    Kantong baffle dibangun kanthi baffle pojok kanggo njaga bentuk persegi dowo utawa kothak sawise diisi lan sajrone transportasi lan ing panyimpenan. Baffle pojok digawe supaya bahan sing diisi mbukak kanthi lancar menyang kabeh arah, nanging bisa nyegah tas saka proses kasebut. Dibandhingake karo tas non-baffle, ngirit ruang panyimpenan lan nyuda biaya transportasi nganti 30%. Dadi pilihan sing cocog yen sampeyan pengin nyimpen FIBC kasebut sing dimuat ing papan sing winates. Tas baffled bisa digawe supaya pas karo palet, utamane ing pengiriman kontainer, nalika njaga bentuk sing asline. Thei bisa digunakake kanggo ngeterake bahan kimia, mineral, pari-parian lan barang-barang liyane kanthi cara ekonomi lan aman.

    Ana macem-macem jinis tas akeh FIBC lan sampeyan bisa milih tas sing pas adhedhasar materi lan aplikasi. Telung FIBC paling populer yaiku tas jumbo 4 panel, tas jumbo U-panel lan tas jumbo bunder. Kabeh bisa dijahit nganggo baffle ing njero bentuk sing pasagi nalika diisi karo bahan akeh supaya luwih gampang disimpen lan diangkut.

  • UN FIBC bulk bags for dangerous material

    Tas akeh FIBC UN kanggo bahan sing mbebayani

    Tas UN FIBC:

    Tas UN FIBC minangka jinis Bulk Bags khusus sing digunakake kanggo transportasi lan panyimpenan barang sing mbebayani utawa potensial mbebayani. Kantong-kanthong iki dirancang lan dites miturut standar sing wis ditemtokake ing "Rekomendasi Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo nglindhungi pangguna saka bebaya kaya kontaminasi beracun, bledosan utawa polusi lingkungan lan liya-liyane. Berbagai tes sing ditindakake PBB kalebu uji coba Getaran, pengujian angkat paling dhuwur, tumpukan tes, tes gulung, pengujian topple, tes kanan lan tes luh.

  • One or two loops FIBC bulk bags with integral lifting points

    Siji utawa rong puteran tas akeh FIBC kanthi poin angkat integral

    1 & 2 tas FIBC daur ulang:

    Siji utawa rong tas FIBC digawe nganggo kain tubular lan kain panel ngisor uga titik angkat siji utawa dobel integral ing sisih ndhuwur kain tubulus. Amarga ora ana jahitan vertikal, njamin asil anti-asor lan anti bocor sing luwih apik. Titik ngangkat ndhuwur bisa dibungkus nganggo lengen klambi kanthi warna-warna supaya gampang dikenali produk.

    Yen dibandhingake karo 4 bag gedhe sing nduwe desain sing padha, bobote tas bisa dikurangi nganti 20% sing nggawa rasio kinerja biaya sing luwih apik.

    Siji utawa rong tas gelembung cocog kanggo ngangkat derek nganggo pancing. Siji utawa luwih akeh tas bisa diangkat sekaligus dibandhingake karo 4 tas massal umum sing biasane dibutuhake forklift lan mung siji tas ditangani kanggo siji wektu.

    Kantong massal 1 & 2 umum digunakake kanggo ngeterake bahan akeh sing dimuat antara 500kg lan 2000kgs. Iki minangka solusi penanganan akeh biaya sing efektif kanggo ngisi, ngangkut lan nyimpen macem-macem jinis produk massal, kayata pakan kewan, resin plastik, bahan kimia, mineral, semen, pari-parian dll.

    Tas massal 1 & 2 bisa ditangani kanthi ngisi manual uga sistem ngisi otomatis kanthi jinis rolling

  • Ventilated FIBC bulk bags for potato bean and log

    Ventilasi tas akeh FIBC kanggo kacang lan log kentang

    Tas FIBC ventilasi:

    Tas FIBC sing diventilasi diproduksi kanggo njamin sirkulasi udara maksimal supaya bisa diangkut kanthi aman kaya kentang, bawang, kacang buncis lan kayu, lsp, sing mbutuhake udara seger supaya bisa njaga kahanan sing paling apik. Kantong massal sing disumbat bisa mbantu njaga konten ing lembab paling endhek sing bisa njaga produk pertanian supaya luwih seger. Kanthi papat puteran angkat, bahan akeh bisa gampang diangkut nggunakake truk forklift lan crane.

    Kaya jinis tas gedhe, FIBC sing dirawat UV bisa disimpen ing njaba srengenge.

    Amarga 100% polipropilena prawan, kanthong vented bisa digunakake maneh lan bisa didaur ulang.

    Tim trampil profesional bisa mbantu ngrancang ukuran sing pas kanggo produk sampeyan.

    Ngisi Ndhuwur, ngeculake ngisor, ngangkat daur ulang lan aksesoris awak bisa ukuran lan bentuke adhedhasar panjaluk pelanggan.

  • Type B FIBC bulk bags with antistatic master batch

    Tipe B FIBC tas massal kanthi batch master antistatik

    Tipe B FIBC tas:

    FIBC Tipe B digawe saka polipropilena prawan ditambahake bahan batch master listrik anti-statis sing duwe voltase breakdown sing sithik kanggo nyegah kedadeyan pembuangan sikat sing kuat, lan mbebayani (PBD).

    FIBC Tipe B padha karo tas massal Tipe A sing digawe saka polipropilena tenunan polos utawa bahan non-konduktif liyane. Mirip karo tas massal Tipe A, tas massal Tipe B ora duwe mekanisme ngilangi listrik statis.

    Kauntungan mung Tipe A yaiku tas massal Tipe B digawe saka bahan sing duwe voltase breakdown sing sithik kanggo nyegah kedadeyan pembuangan sikat sing kuat, lan mbebayani (PBD).

    Sanajan Tipe B FIBC bisa nyegah PBD, FIBC kasebut ora dianggep antistatis amarga ora ngilangi muatan elektrostatik lan mula bisa ngeculake sikat normal, sing bisa nyebabake uap pelarut sing gampang kobong.

    FIBC Tipe B umume digunakake kanggo ngeterake bubuk sing garing lan ora bisa diobong, sanajan ora ana pelarut utawa gas sing gampang terbakar ing sak tas kasebut.

    FIBC Tipe B ora digunakake ing endi swasana sing gampang kobongan kanthi energi ignition minimum ≤3mJ.

  • Type C FIBC bulk bags with conductive yarns earth bonding

    Tipe C FIBC tas massal karo ikatan konduktif ikatan bumi

    Tipe C FIBC tas:

    dikenal minangka FIBC konduktif utawa FIBC sing bisa digunakake ing lemah, digawe saka polipropilena non-konduktif sing digandhengake karo benang sing ditindakake, biasane ing pola kisi. Benang konduktif kudu gegandhengan karo listrik lan disambungake menyang titik ikatan lemah utawa bumi sing wis ditemtokake nalika operasi ngisi lan ngeculake.

    Sambungan benang konduktif ing saindhenging tas massal digayuh kanthi nenun lan njahit panel kain kanthi bener. Kaya dene operasi manual, mesthekake interkoneksi lan dhasar Tipe C FIBC kena kesalahan manungsa.

    FIBC Tipe C biasane digunakake kanggo kemasan bahan akeh mbebayani ing lingkungan sing gampang dibakar. Sajrone proses ngisi lan ngeculake, Tipe C FIBC kanthi efektif bisa ngilangi listrik statis sing digawe lan mbantu nyingkirake kerusakan pembuangan sikat sing nyebar lan uga bledosan kanthi grounding kabeh wektu.

    Tas massal Tipe C digunakake kanggo ngangkut barang sing mbebayani kayata industri kimia, medis lan liyane. Kanthi tembung liyane, bisa ngeterake bubuk sing gampang kobong nalika pelarut, uap, gas utawa bledug sing gampang kobong ana ing sekitar tas.

    Saliyane, FIBC Tipe C ora digunakake nalika titik ikatan sambungan (bumi) ora ana utawa wis rusak.

  • Type D FIBC bulk bags with antistatic dissipative fabric

    Ketik kantong akeh F FIBC nganggo kain dissistatif antistatik

    Ketik tas FIBC D:

    FIBC Tipe D digawe saka kain antistatic utawa dissipative sing dirancang kanggo nyegah kedadeyan geni, ngobong sikat lan nyebar sikat tanpa mbutuhake sambungan saka FIBC menyang lemah / bumi nalika proses ngisi lan ngeculake.

    Tas massal Tipe D biasane nganggo kain Crohmiq kanthi warna putih lan biru kanggo pabrik sing ngemot benang konduktif sing aman mbuwang listrik statis menyang swasana kanthi ngeculake korona energi sing aman. Tas massal Tipe D bisa digunakake kanggo ngangkut bahan sing bisa dibakar lan bahan bledosan kanthi aman lan bisa ditangani ing lingkungan sing gampang kobongan. Panggunaan tas Tipe D bisa ngilangi risiko kesalahan manungsa sing ana gandhengane karo pabrikan lan panggunaan Type C FIBC sing bisa digunakake ing lemah.

    Tas massal Tipe D digunakake kanggo ngangkut barang sing mbebayani kayata industri kimia, medis lan liyane. Kanthi tembung liyane, bisa ngeterake bubuk sing gampang kobong nalika pelarut, uap, gas utawa bledug sing gampang kobong ana ing sekitar tas.