Katrangan singkat:

Ketik tas FIBC B

FIBC Tipe B digawe saka polipropilena prawan ditambahake bahan batch master listrik anti-statis sing duwe voltase breakdown sing sithik kanggo nyegah kedadeyan pembuangan sikat sing kuat, lan mbebayani (PBD).

FIBC Tipe B padha karo tas massal Tipe A sing digawe saka polipropilena tenunan polos utawa bahan non-konduktif liyane. Mirip karo tas massal Tipe A, tas massal Tipe B ora duwe mekanisme ngilangi listrik statis.

Kauntungan mung Tipe A yaiku tas massal Tipe B digawe saka bahan sing duwe voltase breakdown sing sithik kanggo nyegah kedadeyan pembuangan sikat sing kuat, lan mbebayani (PBD).

Sanajan Tipe B FIBC bisa nyegah PBD, FIBC kasebut ora dianggep antistatis amarga ora ngilangi muatan elektrostatik lan mula bisa ngeculake sikat normal, sing bisa nyebabake uap pelarut sing gampang kobong.

FIBC Tipe B umume digunakake kanggo ngeterake bubuk sing garing lan ora bisa diobong, sanajan ora ana pelarut utawa gas sing gampang terbakar ing sak tas kasebut.

FIBC Tipe B ora digunakake ing endi swasana sing gampang kobongan kanthi energi ignition minimum ≤3mJ.


Detail Produk

Tag Produk

FIBC Tipe B digawe saka polipropilena prawan ditambahake bahan batch master listrik anti-statis sing duwe voltase breakdown sing sithik kanggo nyegah kedadeyan pembuangan sikat sing kuat, lan mbebayani (PBD).
FIBC Tipe B padha karo tas massal Tipe A sing digawe saka polipropilena tenunan polos utawa bahan non-konduktif liyane. Mirip karo tas massal Tipe A, tas massal Tipe B ora duwe mekanisme ngilangi listrik statis.
Kauntungan mung Tipe A yaiku tas massal Tipe B digawe saka bahan sing duwe voltase breakdown sing sithik kanggo nyegah kedadeyan pembuangan sikat sing kuat, lan mbebayani (PBD).
Sanajan Tipe B FIBC bisa nyegah PBD, FIBC kasebut ora dianggep antistatis amarga ora ngilangi muatan elektrostatik lan mula bisa ngeculake sikat normal, sing bisa nyebabake uap pelarut sing gampang kobong.
FIBC Tipe B umume digunakake kanggo ngeterake bubuk sing garing lan ora bisa diobong, sanajan ora ana pelarut utawa gas sing gampang terbakar ing sak tas kasebut.
FIBC Tipe B ora digunakake ing endi swasana sing gampang kobongan kanthi energi ignition minimum ≤3mJ.
Pembuangan cemara bisa uga kedadeyan ing permukaan FIBC Tipe B yen kena kontaminasi utawa dilapisi bahan konduktif (kayata banyu, pelumas utawa minyak). Ati-ati kudu ditindakake supaya ora ketularan lan nyegah obyek konduktif kayata alat utawa klip logam sing dipasang ing FIBC.

Spesifikasi FIBC Tipe B

• Kain awak: 140gsm nganti 240gsm kanthi polipropilena prawan 100%, perawatan listrik UV lan master listrik anti-statis,
• U-panel, 4-panel, jinis tubulus kasedhiya
• Isi ndhuwur: ndhuwur spout, ndhuwur duffle, ndhuwur mbukak kasedhiya ing pilihan;
• Mbuwang ngisor: pucuk ngisor, ngisor kosong bisa dipilih;
• Nyaring nyaring ing lapisan kasedhiya
• Jinis puteran angkat disesuaikan
• PE liner kasedhiya
• 1-3 taun kasedhiya kanggo anti-tuwa


  • Sabanjure:
  • Sedurunge:

  • Kirim pesen menyang kita: