Katrangan singkat:

Ketik C FIBC tas

dikenal minangka FIBC konduktif utawa FIBC sing bisa digunakake ing lemah, digawe saka polipropilena non-konduktif sing digandhengake karo benang sing ditindakake, biasane ing pola kisi. Benang konduktif kudu gegandhengan karo listrik lan disambungake menyang titik ikatan lemah utawa bumi sing wis ditemtokake nalika operasi ngisi lan ngeculake.

Sambungan benang konduktif ing saindhenging tas massal digayuh kanthi nenun lan njahit panel kain kanthi bener. Kaya dene operasi manual, mesthekake interkoneksi lan dhasar Tipe C FIBC kena kesalahan manungsa.

FIBC Tipe C biasane digunakake kanggo kemasan bahan akeh mbebayani ing lingkungan sing gampang dibakar. Sajrone proses ngisi lan ngeculake, Tipe C FIBC kanthi efektif bisa ngilangi listrik statis sing digawe lan mbantu nyingkirake kerusakan pembuangan sikat sing nyebar lan uga bledosan kanthi grounding kabeh wektu.

Tas massal Tipe C digunakake kanggo ngangkut barang sing mbebayani kayata industri kimia, medis lan liyane. Kanthi tembung liyane, bisa ngeterake bubuk sing gampang kobong nalika pelarut, uap, gas utawa bledug sing gampang kobong ana ing sekitar tas.

Saliyane, FIBC Tipe C ora digunakake nalika titik ikatan sambungan (bumi) ora ana utawa wis rusak.


Detail Produk

Tag Produk

Ketik C FIBC tas

Tipe C FIBC sing dikenal minangka FIBC konduktif utawa FIBC sing bisa digunakake ing lemah, digawe saka polipropilena non-konduktif sing digandhengake karo benang sing ditindakake, biasane ing pola kisi. Benang konduktif kudu gegandhengan karo listrik lan disambungake menyang titik ikatan lemah utawa bumi sing wis ditemtokake nalika operasi ngisi lan ngeculake.
Sambungan benang konduktif ing saindhenging tas massal digayuh kanthi nenun lan njahit panel kain kanthi bener. Kaya dene operasi manual, mesthekake interkoneksi lan dhasar Tipe C FIBC kena kesalahan manungsa.
FIBC Tipe C biasane digunakake kanggo kemasan bahan akeh mbebayani ing lingkungan sing gampang dibakar. Sajrone proses ngisi lan ngeculake, Tipe C FIBC kanthi efektif bisa ngilangi listrik statis sing digawe lan mbantu nyingkirake kerusakan pembuangan sikat sing nyebar lan uga bledosan kanthi grounding kabeh wektu.
Tas massal Tipe C digunakake kanggo ngangkut barang sing mbebayani kayata industri kimia, medis lan liyane. Kanthi tembung liyane, bisa ngeterake bubuk sing gampang kobong nalika pelarut, uap, gas utawa bledug sing gampang kobong ana ing sekitar tas.
Saliyane, FIBC Tipe C ora digunakake nalika titik ikatan sambungan (bumi) ora ana utawa wis rusak.

Spesifikasi FIBC Tipe C

• Kain awak: 140gsm nganti 240gsm kanthi polipropilena prawan 100% lan benang sing ditenun bebarengan
• Biasane jinis U-panel utawa 4-panel
• Isi ndhuwur nganggo spout top
• Mbuwang ngisor kanthi ngisor pucuk utawa ngisor kosong
• Lapisan PE bentuk botol batin miturut IEC 61340-4-4 kasedhiya
• Nyaring nyaring ing lapisan kasedhiya
• Jinis puteran angkat disesuaikan

Napa milih WODE packing Type C FIBCs

WODE Packing nyedhiyakake dhiri minangka pimpinan kemasan lan inovator. Sistem manajemen kualitas sing apik lan produksi sing apik mesthekake kualitas sanajan tetep. FIBC Tipe C sing diproduksi dening pengepakan WODE dipercaya bisa digunakake ing jinis kargo massal sing mbebayani.


  • Sabanjure:
  • Sedurunge:

  • Kirim pesen menyang kita: