Katrangan singkat:

Ketik tas FIBC D

FIBC Tipe D digawe saka kain antistatic utawa dissipative sing dirancang kanggo nyegah kedadeyan geni, ngobong sikat lan nyebar sikat tanpa mbutuhake sambungan saka FIBC menyang lemah / bumi nalika proses ngisi lan ngeculake.

Tas massal Tipe D biasane nganggo kain Crohmiq kanthi warna putih lan biru kanggo pabrik sing ngemot benang konduktif sing aman mbuwang listrik statis menyang swasana kanthi ngeculake korona energi sing aman. Tas massal Tipe D bisa digunakake kanggo ngangkut bahan sing bisa dibakar lan bahan bledosan kanthi aman lan bisa ditangani ing lingkungan sing gampang kobongan. Panggunaan tas Tipe D bisa ngilangi risiko kesalahan manungsa sing ana gandhengane karo pabrikan lan panggunaan Type C FIBC sing bisa digunakake ing lemah.

Tas massal Tipe D digunakake kanggo ngangkut barang sing mbebayani kayata industri kimia, medis lan liyane. Kanthi tembung liyane, bisa ngeterake bubuk sing gampang kobong nalika pelarut, uap, gas utawa bledug sing gampang kobong ana ing sekitar tas.


Detail Produk

Tag Produk

Ketik tas FIBC D

FIBC Tipe D digawe saka kain antistatic utawa dissipative sing dirancang kanggo nyegah kedadeyan geni, ngobong sikat lan nyebar sikat tanpa mbutuhake sambungan saka FIBC menyang lemah / bumi nalika proses ngisi lan ngeculake.
Tas massal Tipe D biasane nganggo kain Crohmiq kanthi warna putih lan biru kanggo pabrik sing ngemot benang konduktif sing aman mbuwang listrik statis menyang swasana kanthi ngeculake korona energi sing aman. Tas massal Tipe D bisa digunakake kanggo ngangkut bahan sing bisa dibakar lan bahan bledosan kanthi aman lan bisa ditangani ing lingkungan sing gampang kobongan. Panggunaan tas Tipe D bisa ngilangi risiko kesalahan manungsa sing ana gandhengane karo pabrikan lan panggunaan Type C FIBC sing bisa digunakake ing lemah.
Tas massal Tipe D digunakake kanggo ngangkut barang sing mbebayani kayata industri kimia, medis lan liyane. Kanthi tembung liyane, bisa ngeterake bubuk sing gampang kobong nalika pelarut, uap, gas utawa bledug sing gampang kobong ana ing sekitar tas.

Gunakake kanggo tas massal jinis D kanthi aman

Kanggo ngeterake bubuk sing gampang kobong.
Nalika uap, gas, utawa bledug sing gampang kobong saiki ana.

Aja nggunakake tas massal jinis D

Nalika permukaan FIBC wis kontaminasi utawa dilapisi bahan konduktif kayata pelumas, banyu utawa bahan sing gampang kobong utawa utawa sing bisa diobong

Spesifikasi FIBC Tipe D

• Biasane jinis U-panel utawa 4-panel
• Isi ndhuwur nganggo spout top
• Mbuwang ngisor kanthi ngisor pucuk utawa ngisor kosong
• Lapisan PE bentuk botol batin miturut IEC 61340-4-4 kasedhiya
• Nyaring nyaring ing lapisan kasedhiya
• Jinis puteran angkat disesuaikan

Napa milih WODE pengepakan Tipe D FIBCs

WODE Packing nyedhiyakake dhiri minangka pimpinan kemasan lan inovator. Sistem manajemen kualitas sing apik lan produksi sing apik mesthekake kualitas sanajan tetep. FIBC Tipe D sing diproduksi dening pengepakan WODE dipercaya bisa digunakake ing jinis kargo massal sing mbebayani.


  • Sabanjure:
  • Sedurunge:

  • Kirim pesen menyang kita: