Katrangan singkat:

Kantong FIBC U-panel

Kantong FIBC panel U dibangun nganggo telung panel kain awak, sing paling dawa bentuk ing ngisor lan loro kosok baline sisih lan loro panel tambahan dijahit dadi loro liyane kosok baline sisih kanggo duwe bentuk U pungkasane. Kantong U-panel bakal njaga bentuk persegi sawise ngemot bahan akeh, luwih apik karo baffle.

Konstruksi panel U biasane nganggo puteran jahitan sisih apik banget kanggo ngemot macem-macem produk lan duwe kapasitas ngangkat sing luar biasa. It yaiku a desain sing misuwur banget kanggo produk sing padhet. Kantong akeh panel U kasedhiya kanggo ngeterake bubuk, pelet, granular lan serpihan kanthi bobot bobote antara 500 nganti 3000kgs.

Ngisi Ndhuwur, ngeculake ngisor, ngangkat daur ulang lan aksesoris awak bisa ukuran lan bentuke adhedhasar panjaluk pelanggan.

Karo prawan tenunan polipropilena, tas akeh bisa diprodhuksi minangka 5: 1 utawa 6: 1 nganti SWL miturut GB / T10454-2000 lan EN ISO 21898: 2005


Detail Produk

Tag Produk

Kantong FIBC U-panel

Kantong FIBC panel U dibangun nganggo telung panel kain awak, sing paling dawa nggawe sisih ngisor lan loro sisih ngelawan lan loro panel tambahan dijahit dadi rong sisi liyane sing duwe bentuk U pungkasane. Kantong U-panel bakal njaga bentuk persegi sawise ngemot bahan akeh, luwih apik karo baffle.
Konstruksi panel U biasane nganggo puteran jahitan sing apik banget kanggo mbukak macem-macem produk lan duwe kapasitas ngangkat sing luar biasa. Iki desain sing misuwur banget kanggo produk sing padhet. Kantong akeh panel U kasedhiya kanggo ngeterake bubuk, pelet, granular lan flake kanthi bobot bobote antara 500 nganti 3000kgs.
Ngisi Ndhuwur, ngeculake ngisor, ngangkat daur ulang lan aksesoris awak bisa ukuran lan bentuke adhedhasar panjaluk pelanggan.
Kanthi polypropylene tenunan prawan, tas massal bisa diproduksi 5: 1 utawa 6: 1 nganti SWL miturut GB / T10454-2000 lan EN ISO 21898: 2005

Spesifikasi FIBC panel U

• Kain awak: 140gsm nganti 240gsm kanthi polipropilena prawan 100%, perawatan UV, anti debu, proofing bocor, tahan banyu ana ing pilihan;
• Isi ndhuwur: ndhuwur spout, ndhuwur duffle (ndhuwur rok), ndhuwur mbukak kasedhiya ing pilihan;
• Mbuwang ngisor: pucuk ngisor, ngisor kosong bisa dipilih;
• Lapisan njero tubulus sisih ndhuwur sing mbukak, lapisan garis gulu ing jero botol, lan liner njero bentuk bisa dipilih
• Baffles kanggo tas Jumbo disaranake banget
• 1-3 taun anti-penuaan isih ana
• Jahitan Tiongkok, jahitan rantai dobel, jahitan over-lock isih ana ing pilihan

Napa milih FODC panel U-kemasan WODE

WODE Packing nyedhiyakake dhiri minangka pimpinan kemasan lan inovator ing industri FIBCs. Sistem manajemen kualitas sing apik lan produksi sing apik ngasilake kualitas saben wektu. FIBC panel U sing diproduksi dening pengepakan WODE dipercaya bisa digunakake ing jinis kargo massal. Sementara, tim trampil bisa njelajah tas U-panel sing awet lan aman kanggo nyukupi kebutuhan khusus sampeyan.


  • Sabanjure:
  • Sedurunge:

  • Kirim pesen menyang kita: