Katrangan singkat:

Tas UN FIBC

Tas UN FIBC minangka jinis Bulk Bags khusus sing digunakake kanggo transportasi lan panyimpenan barang sing mbebayani utawa potensial mbebayani. Kantong-kanthong iki dirancang lan dites miturut standar sing wis ditemtokake ing "Rekomendasi Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo nglindhungi pangguna saka bebaya kaya kontaminasi beracun, bledosan utawa polusi lingkungan lan liya-liyane. Berbagai tes sing ditindakake PBB kalebu uji coba Getaran, pengujian angkat paling dhuwur, tumpukan tes, tes gulung, pengujian topple, tes kanan lan tes luh.


Detail Produk

Tag Produk

Tas UN FIBC

Tas UN FIBC minangka jinis Bulk Bags khusus sing digunakake kanggo transportasi lan panyimpenan barang sing mbebayani utawa potensial mbebayani. Kantong kasebut dirancang lan dites miturut standar sing wis ditemtokake ing "Rekomendasi PBB" kanggo nglindhungi pangguna saka bebaya kaya kontaminasi beracun, bledosan utawa polusi lingkungan lan liya-liyane. Macem-macem tes sing dileksanakake dening PBB kalebu uji coba Getaran, pengujian angkat paling dhuwur, tes tumpukan, tes gulung, tes topple, tes kanan lan tes luh.

UN FIBC kudu sesuai karo standar uji coba PBB sing kalebu ing ngisor iki

Tes Getaran:  Kabeh FIBC PBB kudu lulus tes kanthi geter 60 menit lan ora ana bocor
Pangujian Angkat Top: Kabeh FIBC PBB kudu diangkat saka daur ulang ndhuwur lan dijaga 5 menit tanpa kelangan konten.
Tes Stack: Kabeh FIBC PBB kudu diselehake momotan paling dhuwur sajrone 24 jam tanpa karusakan tas.
Pangujian Gulung: Kabeh tas PBB mudhun saka dhuwur tartamtu menyang lemah lan ora ana konten sing bocor.
Tes Topple: Kabeh tas PBB digulingake saka dhuwur tartamtu adhedhasar klompok kemasan tanpa ilang konten.
Tes Hak: Kabeh tas PBB bisa diangkat menyang posisi sing mujur saka ndhuwur utawa ing sisih tanpa ngrusak tas.
Tes nangis: Kabeh tas PBB diwajibake ditusuk nganggo piso kanthi sudut 45 °, lan potongan kasebut ora kudu ditambahi luwih saka 25% saka dawane asli.

Ana 4 jinis tas massal PBB sing kalebu

13H1 tegese kain tanpa lapisan tanpa lapisan PE batin
13H2 tegese kain ditutupi tanpa lapisan PE batin
13H3 tegese kain tanpa lapisan nganggo lapisan PE batin
13H4 tegese kain dilapisi nganggo lapisan PE batin


  • Sabanjure:
  • Sedurunge:

  • Kirim pesen menyang kita: