Katrangan singkat:

Ventilasi tas FIBC

Tas FIBC sing diventilasi diproduksi kanggo njamin sirkulasi udara maksimal supaya bisa diangkut kanthi aman kaya kentang, bawang, kacang buncis lan kayu, lsp, sing mbutuhake udara seger supaya bisa njaga kahanan sing paling apik. Kantong massal sing disumbat bisa mbantu njaga konten ing lembab paling endhek sing bisa njaga produk pertanian supaya luwih seger. Kanthi papat puteran angkat, bahan akeh bisa gampang diangkut nggunakake truk forklift lan crane.

Kaya jinis tas gedhe, FIBC sing dirawat UV bisa disimpen ing njaba srengenge.

Amarga 100% polipropilena prawan, kanthong vented bisa digunakake maneh lan bisa didaur ulang.

Tim trampil profesional bisa mbantu ngrancang ukuran sing pas kanggo produk sampeyan.

Ngisi Ndhuwur, ngeculake ngisor, ngangkat daur ulang lan aksesoris awak bisa ukuran lan bentuke adhedhasar panjaluk pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Ventilasi tas FIBC

Tas FIBC sing diventilasi diproduksi kanggo njamin sirkulasi udara maksimal supaya bisa diangkut kanthi aman kaya kentang, bawang, kacang buncis lan kayu, lsp, sing mbutuhake udara seger supaya bisa njaga kahanan sing paling apik. Kantong massal sing disumbat bisa mbantu njaga konten ing lembab paling endhek sing bisa njaga produk pertanian supaya luwih seger. Kanthi papat puteran angkat, bahan akeh bisa gampang diangkut nggunakake truk forklift lan crane. Kaya jinis tas gedhe, FIBC sing dirawat UV bisa disimpen ing njaba srengenge.
Kangge, kantong vented bisa digunakake maneh lan bisa didaur ulang amarga 100% polipropilena prawan.
Tim trampil profesional bisa mbantu ngrancang ukuran sing pas kanggo produk sampeyan.
Ngisi Ndhuwur, ngeculake ngisor, ngangkat daur ulang lan aksesoris awak bisa ukuran lan bentuke adhedhasar panjaluk pelanggan.

Spesifikasi FIBC Ventilasi

• Kain awak: 160gsm nganti 240gsm kanthi polipropilena prawan 100%, perawatan UV, tanpa lapisan, penguatan kain vertikal bisa dipilih;
• Isi ndhuwur: ndhuwur spout, ndhuwur duffle top ndhuwur rok), ndhuwur mbukak kasedhiya ing pilihan;
• Mbuwang ngisor: ngisor pucuk, ngisor polos, ngisor rok ana ing pilihan;
• 1-3 taun anti-penuaan isih ana
• Loop salib-sudhut, puteran jahitan sisih, gelung tambahan kasedhiya
• Paket ing tray ing pilihan

Napa kudu milih FIBC Ventilasi?

Kanggo nyegah kerusakan panganan amarga kelembapan, FIBC kudu duwe kain sing bisa napas supaya aliran hawa mlebu kantong. Yen sampeyan pengin nyimpen lan ngeterake kentang, bawang utawa kayu bakar, kanthong jumbo sing diluncurake bakal dadi pilihan sing paling apik. Biasane, tas massal vented yaiku konstruksi panel U kanthi ndhuwur mbukak utawa ndhuwur duffle uga ngisor spout kanggo mbuwang. Jarak SWL saka 500 nganti 2000kgs. Yen dikemas lan ditumpuk kanthi bener, tas massal curhat bisa ditumpuk luwih dhuwur kanggo nggunakake kapasitas panyimpenan gudang.


  • Sabanjure:
  • Sedurunge:

  • Kirim pesen menyang kita: